2013'ün En İlginç Ürünleri

İlginç özellikleri ve yenilikçi fonksiyonlarıyla sizi şaşırtacak ürünleri bir araya topladık.
ASUS MX279H
MX279H, en son IPS panel teknolojisini ve Asus’un tasarım kalitesini bir araya getiriyor. Tam inanılmaz görüntü ve ses kalitesini nefes kesen bir tasarımla beraber isteyenler için üretilmiş.
SWITCH 3-WAY
Switch 3 Way, üç yönlü aydınlatma armatürlerinde kullanılmak üzere tasarlanmış, dünyanın ilk ve tek LED akkor ampulü.
CONNECTED LIGHTING SOLUTION
GreenWave Reality firmasının sunduğu bağlantılı aydınlatma çözümü sayesinde, evinizde bulunan tüm ampulleri kablosuz olarak PC’ler, akıllı telefonlar ve uzaktan kumandayla yönetebilir, aydınlatma derecelerini kademeli olarak kısabilirsiniz.
XSENSE
XSense, dokunmatik arabirimli ürünlerde daha önce görmediğimiz dar kenarlar, eğimli dokunmatik yüzeyler ve çerçevesiz dokunmatik ekranlar gibi tasarım fırsatları sunan son derece esnek bir dokunmatik algılayıcı.
XAV-701HD
Bu MirrorLink özellikli AV alıcısı sayesinde akıllı telefonunuzdaki uygulamalar 7 inç boyutlu dokunmatik ekrana yansıtılıyor. Cihaz sayesinde ahizesiz görüşme yapmak, kişisel müzik ve video arşivini görüntülemek mümkün. Sirius uyumlu cihazda ayrıca Bluetooth ve Pandora bağlantısı özellikleri yanında iki adet USB girişi de bulunuyor.
2

SAMSUNG UN85S9000
85 inçlik ekranıyla dünyanın en büyük Ultra HD televizyonu olan UN85S9000, Samsung’un teknolojik yenilik, tasarım felsefesi ve televizyon izleme deneyimi alanlarında her zaman en iyiyi sunma konusundaki başarısının kanıtı niteliğinde.
BELKIN WEMO BABY
Ücretsiz WeMo Baby akıllı telefon uygulamasıyla birlikte iş gören WeMo Baby, bebeğinizin sesini her nerede olursanız olun çok net bir şekilde duyabilmenizi sağlıyor. Uygulamanın ücretli sürümünü indirenler, ağlama bildirimi ve ağlama tarihçesi gibi ek özelliklerden faydalanabiliyor.
SCOUT
Scout, kendi sağlık durumunuzu, daha önce hiç olmadığı şekilde, sürekli olarak kontrol altında tutmanızı sağlayacak. Scout, kişiselleştirilmiş sağlık dönemini başlatarak sektörün görünümünü tamamen değiştirecek.
VUZIX AKILLI GÖZLÜK
Vuzix akıllı gözlük, kullanıcıları “bulut”a bağlayan ilk ahizesiz iletişim sistemi. Metin, video, ses ve akıllı telefonlarla internette görmeye alıştığımız her şey bu kablosuz kişisel bilişim cihazında. Cihaz sayesinde her nereye gidiyor olursanız olun, akıllı telefonunuz aracılığıyla buluta bağlanabileceksiniz.
SENNHEISER IE 800
Sınıfının en iyisi olan Sennheiser IE 800 kulak içi kulaklık seti, en ufak cüssede en çok yeniliği barındıran cihazlardan biri.
3

HARMON/KARDON BDS 577
Bu 3D Blu-ray disk sistemi, tüm o kablo karışıklığını yaratmadan müstakil bileşenlere sahip sistemlerde bulunan tüm özelliklere sahip; buna hi-fi amplifikatörler de dâhil. Cihazda ayrıca AirPlay, Bluetooth, Wi-Fi, YouTube ve kablosuz subwoofer desteği bunuyor.
APEX HD+ Wi-Fi KAR GÖZLÜĞÜ
Apex HD+, Full HD kayıt yapabilen, Wi-Fi desteği sunan ve hareketli bir lense sahip olan ilk kar gözlüğü. Cihazın kablosuz özellikleri arasında, iOS ve Android cihazlara canlı görüntü gönderebilme, dosya geri oynatma, uzaktan kumanda ve kamera ayarlarının düzenlenmesi yer alıyor.
GSPOT
Özel bir uygulama kullanan GSpot, iOS ve Android cihazların iki SIM kart kullanabilmesini sağlıyor. Cihaz sayesinde sesli görüşme yapmak, SMS atmak ve internet paylaşımı yapmak mümkün.
LG ULTRA HD CINEMA 3D AKILLI TV
84LM9600, dünyanın en büyük Ultra HD çözünürlüklü 3D televizyonu. CINEMA 3D teknolojisiyle Akıllı TV özelliklerini bir araya getiren televizyon çok yüksek çözünürlüklü eğlence vaat ediyor.
SMART CARE SYSTEM
İşitme kaybı olan kişiler için geliştirilen Moneual Smart Care (Akıllı Bakım) sistemi, geniş bir yelpazede yayılan tüm gürültü ve sesleri yakalayarak kullanıcıya aktarıyor. Böylece işitme güçlüğü çeken kullanıcı hem etrafındaki seslerden haberdar oluyor hem de tehlikelerden korunuyor.
4

BEOPLAY A9
BeoPlay A9, havalı görünümlü bir mobilya gibi tasarlanmış olan tek bir dairesel birimde etkileyici stereo ses veren bir dijital hoparlör. Cihaz AirPlay ve DLNA üzerinden kablosuz yayın alabiliyor.
KICKR POWER TRAINER
KICKR Power Trainer dünyanın ilk iPhone destekli kondisyon bisikleti. En beğendiğiniz iPhone bisiklet uygulamasını kullanarak cihazın direnç ve güç sınırlarını kontrol edebiliyorsunuz.
SONY CYBER-SHOT RX1
Sony Cyber-shot DSC-RX1, dünyanın ilk tam çerçeve kompakt kamerası. Gelişmiş bir 35 mm tam çerçeve 24,3 MP Exmor CMOS algılayıcıya sahip olan ve özellikle hızlı olan kamerada Carl Zeiss T 35 mm f/2.0 sabit lens bulunuyor.
WIRELESS PLUS MEDYA DEPOLAMA
Seagate Wireless Plus mobil depolama cihazı, tablet ve akıllı telefonunuzun gittiği her yere gidiyor, tüm film, müzik, fotoğraf ve dokümanlarınızı kablosuz olarak görüntüleyebilmenizi sağlıyor. Cihaz, çığır açan yeni kablosuz depolama kategorisinin ikinci ürünü.
ACX600.5
Firmanın kendi uygulaması aracılığıyla Bluetooth üzerinden akıllı telefonlarla yönetilen ACX600.5’i kullanarak, balance, fade, subwoofer seviyesi, phase, EQ, dinleme pozisyonu, X-over, DSP, bass boost ayarlarını yapmak mümkün.
5

SPAREONE
SpareOne, tek pille çalışıp da kullanılmadığında 15 yıl bekleyebilen, 10 saat konuşma süresi sunabilen tek cep telefonu. SpareOne, acil durumlarda hayat kurtarmak üzere geliştirilmiş.
3DPCASE BY SCULPTEO
Sculpteo 3DPCase, kendi iPhone kılıfınızı geliştirip, tasarlayıp, 3D yazıcıya gönderebilmenizi sağlayan ilk uygulama. Sculpteo, 3D yazıcıların nasıl yeni bir ticaret alanı açmakta kullanılabileceğini gösteriyor. Çıktısı alınan nesnelerin fiyatı 14,95 dolardan başlıyor.
S.T.R.I.K.E.7 PROFESYONEL OYUN KLAVYESİ
İnsanoğlunun gördüğü en gelişmiş oyun klavyesi! Rekabete dayalı oyunlar için geliştirilmiş olan klavyenin kendine özgü V.E.N.O.M dokunmatik ekranı, PC’yi her açıdan takip ediyor, uygulamaları başlatıyor, makro komutlar veriyor. Klavyenin modüler yapısı, oyuncuların kendi kişisel tarzlarına uygun olarak parçaların yerine değiştirmesini sağlıyor.
SAMSUNG VG-STC3000, DÜNYANIN İLK YÜZ VE HAREKET TANIMLAMA ÖZELLİKLİ TV KAMERASI
Dünyanın ilk yüz ve hareket tanımlama özellikli televizyon kamerası olan Samsung VG-STC3000, sosyal televizyonu bir adım ileriye götürüyor. Onun sayesinde görüntülü sohbet, içerik seçimi ve oyunlar çocuk oyuncağından farksız hale geliyor.
TOUCH TABLE PC
Touch Table PC, restoran ve kafeteryalarda kullanmak için ideal. Masa müşterilerin menüler arasında gezinmesine ve sipariş vermesine izin vermekle kalmıyor, doğrudan masadan ödeme yapmalarını da sağlıyor. Masanın, hastane, havaalanı ve otel gibi kamuya açık alanlarda çok işe yarayacağı açık.

0 yorum:

Yorum Gönder